Skip to main content

3 Dagars Tantra Couples Retreats nära Stockholm

Snart slår vi upp dörrarna till vårt vackra hem i Stjärnsund, Sverige igen för att ta 4-5 par på en tantrisk resa i 3 dagar. Parets reträtt kommer att vara en djupdykning i kärlek, hjärtöppnande anslutning, helig sexualitet, sårbarhet och löjliga mängder nöje.

NÄSTA PAR RETREATAR

För att anmäla dig tryck på knappen nedan och följ biljettlänken inuti FB-eventet

10 - 12 Nov 238 - 10 Dec 23

Vi vill gärna höra från dig, känna på dig och svara på alla frågor du kan ha.

Boka ett GRATIS 20 min samtal med oss för att få veta mer om par retreatet (eller 0707878156)

Här är vad du kan förvänta dig

 • Dyk djupare in i Tantra för en 3 dagars helg med din partner (nybörjare är absolut välkomna)
 • Ta ditt förhållande och kärleksliv till en djup ny nivå
 • Utforska konsten att medveten beröra
 • Upplev heliga tantriska ritualer mellan dig och din partner Lär dig medvetna kommunikationsverktyg som stärker ditt förhållande även när det blir obekvämt
 • Få klarhet i dina sexuella önskningar, rädslor och gränser
 • Lär känna dig själv och din partner mer genom verbala och icke-verbala övningar
 • Bryt gamla relationsmönster och bli kär igen och igen

6 skäl att gå med i vår parretreat

#1

Kärlek vet ingen tid. Det spelar ingen roll hur gammal du är och hur länge du har varit i ett förhållande. Vi har haft par som kommit till våra retreater som har varit tillsammans i så lite som 3 månader och så länge som 42 år. Innerst inne längtar varje par efter att stärka sin kontakt och släppa taget om allt som är i vägen för att tillåta mer kärlek och nöje att flöda mellan dem.

#2

Att träffa andra par. Att lyssna på deras kärlekshistoria, deras kamp och deras firanden kan vara en stor lättnad att inte känna sig ensam. Att inse hur lika vi alla är och att se varandra som inspirationer av kärlek. Att ofta bara bevittna ett annat par i deras process kan ge dig så många oväntade insikter, insikter och en ren gåva i att hålla dem i kärlek och icke-dömande.

#3

Lär dig om Tantra i en trygg miljö med professionella lärare, som har gått den tantriska vägen i många år och som har arbetat med massor av par. Vi vill träffa dig där du är och bjuda in dig till ett utrymme där du kan utforska mer om dig själv och din partner. Nybörjare är super välkomna och alla frågor, tvivel och rädsla är en gåva för gruppen och för oss.

#4

Lär dig enkla och ändå kraftfulla relations- och kommunikationsverktyg för att kunna skriva den kärlekshistoria du önskar. Ofta fastnar par i tidigare relationssår, loopar in i ohälsosam dynamik och vet helt enkelt inte hur de ska skriva om gamla berättelser. Under par retreaten kommer vi att se till att ni får lägga till mer lekfullhet, mer medveten beröring & mer hjärtkontakt i era dagliga kapitel av liv & kärlek.

#5

Sakta ner och koppla av till njutning. Kom ut ur gamla intimitetsmönster och kom äntligen ut ur huvudet och in i kroppen. Hitta nya inspirationer för att bli kära om och om igen, sätt att spendera kvalitetstid med varandra som ni aldrig har upplevt förut eller till och med lära er sedan länge sen sätt att luta sig in i obehag och ändå mötas i närvaro och kärlek av din partner.

#6

Prioritera din kärlek. Precis som ditt arbete, dina barn, dina hobbies och att hitta tid att fixa bilen … ert förhållande behöver lika mycket odelad uppmärksamhet för att kunna utvecklas tillsammans som ett par. Föreställ dig hur ditt förhållande skulle se ut om du både fick utrymme och tid att utforska din koppling med mer levande färger och läckra smaker och mer meningsfulla och magiska stunder som du kan bygga på att veta att du har en solid grund i tillit och respekt för var och en Övrig.

Mer praktisk Information om Retreaten:

 • Få ännu mer klarhet om en Tantrisk Par retreat är något för er så registrera dig genom att boka ett 20 minuter GRATIS samtal med oss.
 • Dela den här fantastiska resan med 4-5 andra par i vårt vackra hem omgiven av fantastisk natur… ett vedeldat bastubesök med utsikt över sjön väntar på er två
 • Den totala kostnaden för reträtten är 1480 Euro / 14800 SEK per par för 3 dagar inklusive utsökt vegansk mat och mysig logi i ett av våra rum (med delat badrum)
 • Ytterligare privat boende som vårt romantiska Tiny House och vår lyxiga Spa Villa vid sjön är tillgänglig och kan bokas separat via airbnb (först till kvarn)
 • Incheckning fredag ​​mellan kl. 17-18 och utcheckning kl. 15.00 på sön
 • Återbetalningspolicy:  Du kan boka din plats för 500 Euro / 5000 SEK per par och betala resterande belopp på i ett senare skede (senast 4 veckor före retreaten). Vi kan prata om din perfekta ekonomiska lösning i vårt upptäcktssamtal.
JA, vi vill boka ett GRATIS 20min samtal med er 070-7878156

Rekommendation

Testimonials från vår Par-retreat i dec 2022 på Svenska och Engelska

Marie och Johanna pratar om parets retreat i april 2021 på svenska.

Frida och Preben delar med sig av sina erfarenheter vid par retreatet i april 2021 på engelska.

Madeleine berättar på engelska om sin upplevelse vid parretreatet den 22 januari.

Kerstin & Patrik berättar om sin upplevelse av par retreaten den 22 mars och hur det gav dem en mer solid grund för starten av deras förhållande.

Vi är här för att inspirera dig hur vackert och häpnadsväckande ett engagerat förhållande kan vara. Vi är glada över att välkomna dig till vårt hem och våra hjärtan.

Kärlek,

Janie & Fredrik