Goddess Ritual & Yoni Massage

Denna tantriska ritual i två delar är utformad för att fullt ut hedra din partner och att väcka gudinnan inom henne och hennes Yoni. Ni kommer att kunna skapa en kontakt på en mycket djupare nivå som par / älskande och känna ännu mer vördnad och kärlek för varandra.

Utforska konsten med medveten beröring under er Yoni Massage Ritual och ge din partner ren närvaro, mjukhet och mer njutning.

Mhmmmm .... Ja, berätta mer

Vad du kan förvänta dig:

  • Tantrisk Ritual i 2 delar >>> Honouring the Goddess & Yoni Massage Ritual 
  • Mer tillit & kontakt mellan dig & din partner 
  • Lär er konsten om medveten, närvarande beröring
  • Enkla & tydliga instruktioner för en hel timmes fantastiskt vacker, djup och helande erotisk Yonimassage.

Första delen: För “Honoring the Goddess Ritual” får du 3 korta och lätta att följa videor för dig och din partner. Du kommer att behöva cirka 45-60 minuter för den här delen av “Gudinne-ritualen”. Ändå kan det vara trevligt att ägna en hel dag åt din partner och låta henne gå in i sin fullständiga gudinneaktivering.

Andra delen: För Yoni-massagen kommer du att kunna lyssna på en 52 min högkvalitativ ljudfil som givaren av yoni-massagen lyssnar på via hörlurar under massagen. Du kommer också att få 2 videor om hur du förbereder yoni-massagen så att du både kan slappna av i upplevelsen och ge den bästa närvaron och ömhet till din gudinna när ritualen är klar.