Skip to main content

Yoni Massage & Goddess Ritual

Denna tantriska ritual i två delar är utformad för att fullt ut hedra din partner och att väcka gudinnan inom henne och hennes Yoni. Ni kommer att kunna skapa en kontakt på en mycket djupare nivå som par / älskande och känna ännu mer vördnad och kärlek för varandra.

Utforska konsten med medveten beröring under er Yoni Massage Ritual och ge din partner ren närvaro, mjukhet och mer njutning.

Mhmmmm .... Ja, berätta mer

Vad du kan förvänta dig:

  • Tantrisk Ritual i 2 delar >>> Yoni Massage & Goddess Ritual
  • Mer tillit & kontakt mellan dig & din partner 
  • Lär er konsten om medveten, närvarande beröring
  • Enkla & tydliga instruktioner för en hel timmes fantastiskt vacker, djup och helande erotisk Yonimassage.

Första delen: För ”Honoring the Goddess Ritual” får du 3 korta och lätta att följa videor för dig och din partner. Du kommer att behöva cirka 45-60 minuter för den här delen av ”Gudinne-ritualen”. Ändå kan det vara trevligt att ägna en hel dag åt din partner och låta henne gå in i sin fullständiga gudinneaktivering.

Andra delen: För Yoni-massagen kommer du att kunna lyssna på en 52 min högkvalitativ ljudfil som givaren av yoni-massagen lyssnar på via hörlurar under massagen. Du kommer också att få 2 videor om hur du förbereder yoni-massagen så att du både kan slappna av i upplevelsen och ge den bästa närvaron och ömhet till din gudinna när ritualen är klar.

Lingam Massage

Denna Lingam-massage är för dig som vill ägna 60 minuter åt att beröra, hänge, hedra och njuta av din partners penis på ett sätt du aldrig förr upplevt.

Lär dig mer än 15 olika rörelser och grepp genom att lyssna på ljudfilen medan du masserar din partner. Du kan stoppa ljudet när det känns bra för dig och lyssna på dem tydliga och lätta att följa med instruktionerna, via hörlurar medan din partner kan slappna av och ändå vara i djup kontakt med dig i dina kärleksfulla händer.

Vad du får:

  • 60 minuter guidad Lingam Massage
  • Lär dig mer än 15 rörelser
  • Få en ljudguide på 15 minuter och vägledning steg för steg för att förbereda dig för Lingam Massagen
  • Få våra favorit After Glow-tips för en vacker avslutning
  • Få tips på inspirerande och djupa frågor att ställa till varandra före och efter Lingam-massagen för att ge er ett så kärleksfullt, tryggt och njutbar upplevelse som möjligt