Skip to main content

TARA’s artikel om Janie & Fredriks

arbete med Tantra och Par-coaching i Stjärnsund, Dalarna

Här är stora delar ur artikeln som Linda Newhamn skrivit så inkännande för TARA om vår historia och relation till Tantra och kärlek, som vi berättade i oktober här hemma.

[nectar_slider overall_style=”classic” bg_animation=”none” slider_transition=”slide” caption_transition=”fade_in_from_bottom” button_sizing=”regular”]

Tara Magazine Artikel with Fredrik Swahn & Janie Petersen 

Ålder: 50 och 38

Familj: Fredrik har en dotter på 19, och tre bonusbarn på 28, 25 och 22.  Janie har två barn på 10 och 11.

Bor: Stjärnsund

Gör: Artist och realationscoacher

Aktuell med: Onlinekurser på comealittlecloser.se (där kan du läsa mer om deras utbud), samt Fredriks låt o video ”Moan your prayers.”

AV LINDA NEWNHAM – FOTO: THERESIA KÖHLIN

Det har varit ett påfrestande år för många relationer till följd av corona, med en ovisshet kring framtiden, ekonomisk oro och kanske hemmajobbande. Vilket också har visat sig i skilsmässostatistiken. Fast de flesta vill trots allt inte gå isär, utan längtar snarare efter intimitet, närhet och kärlek. Men hur hittar man tillbaka till varandra?

–       Tantra är ett utmärkt sätt för dig och din partner att undvika onödiga gräl och komma varandra riktigt nära, säger artisten Fredrik Swahn, som även jobbar med tantriska relationskurser som han håller tillsammans med sin partner Janie.

Vi ses i deras 1800-talshus vid vattnet i byn Stjärnsund, Södra Dalarna, som ursprungligen fungerade som stålugn i bruksorten. Här håller de även kurser för par som vill värna om sin kärlek.

Paret träffades för ett och ett halvt år sedan på en tantrafestival på Ängsbacka, där människor från hela världen samlas. Förutom att Fredrik stod för musiken, så undervisade de där. Fredrik hittade till tantran redan för 20 år sedan när han gick en kurs med sin ex-fru. Janie upptäckte den efter sin skilsmässa för fem år sedan. Nu möttes de på en festival, började prata och…

–       Jag älskade varje minut av våra samtal, av att vara tillsammans med honom, säger Janie.

–       Vi gick på djupet direkt, vilket är ovanligt men också ovanligt härligt, säger Fredrik.

–       Och första gången vi älskade var… obeskrivligt. Min yoni sjöng, skrattar Janie.

Men hon är tyska med barn i Berlin, och han hade några längre relationer bakom sig och var ganska osugen på att inleda något nytt…

Med kärlek, Janie and Fredrik

Join our FREE mini tantra course for couples