Skip to main content

3 Dagars Tantra Couples Retreats nära Stockholm

Snart slår vi upp dörrarna till vårt vackra hem i Stjärnsund, Sverige igen för att ta 4-5 par på en kärleksfull tantrisk relationsresa i 3 dagar. Retreaten kommer att bli en djupdykning in i hjärtöppnande kontakt, delningar, kommuikation, sexualitet, sårbarhet och njutning i mängder.

NÄSTA PAR RETREAT

För att anmäla dig tryck på knappen nedan och följ biljettlänken inuti FB-eventet

11 - 13 okt 2415 - 17 nov 2417 - 19 jan 257 - 9 feb 2528 feb - 2 march 2516 - 18 maj 25

Vi vill gärna höra från er, känna er och svara på alla frågor ni kan ha.

Boka ett GRATIS 20 min. video-samtal med oss för att få veta mer om par retreatet (eller 0707878156)

Upptäck kärlekens magi i Sverige: Välj vår exklusiva par-retreat! 🌟

Är ni redo att ge er ut på en resa i kärlek, passion, närhet, ärlighet och kontakt?

Vi bjuder in er att följa med oss på en resa, där Dalarnas fantastiska skönhet möter er kärleks gränslösa potential.

I en värld fylld av fullspäckade scheman och vardagliga ansvarsområden är det alltför lätt att tappa det som betyder mest – er kärleksrelation. Par-retreaten på vårt Romantiska NaturResort i Stjärnsund erbjuder er en unik möjlighet att fly vardagen och fördjupa er i lugnet i denna pittoreska, vackra, unika bygd.

Denna retreat är utformad för att hjälpa dig och din partner att stärka ert band, återuppliva gnistan och fira er kärleksrelation. Från fridfull sjöutsikt, mysiga bastubesök och en romantisk atmosfär vid brasan blir Stjärnsund er plats för en helg fylld av kontakt.

Vi har skapat ett program som lägger särskilt fokus på att utforska tantriska verktyg för att fördjupa er intimitet, öka er förståelse för varandras önskningar, rädslor och gränser, och få uppleva en nivå av närhet ni kanske aldrig hade föreställt er. Som en höjdpunkt kommer en kväll att ägnas åt en otroligt sensuell tantrisk ritual, som låter dig och din partner uppleva en verklig gudomlig kontakt.

Genom kraften i sårbarhet och att lära oss att dela även obekväma sanningar i kärlek, kommer helgen avslappnande att guida er i att komma ur våra tankar och in i känslor. Bryta ner de barriärer som kan ha hållit oss tillbaka tidigare. Genom att skapa ett “safe space” för öppen och ärlig kommunikation kommer du och din partner att känna er så mycket närmare varandra igen, samtidigt som ni stärker grunden för er relation så att ni lättare kan fortsätta att flöda igenom livets upp- och nedgångar, för dem försvinner inte…

Dessutom kommer ni att få njuta av läckra hemgjorda veganska eller vegetariska måltider, gjorda med kärlek och omsorg, som ofta fungerar som en naturlig utgångspunkt för meningsfull samvaro. Dessa måltider ger en möjlighet att känna gemenskapen med andra par på en djupare nivå, när vi upplever ny läckra smaker i samklang med musik och engagerande samtal om kärlek, liv och intimitet.

Oavsett om du är nygift, firar något jubileum eller helt enkelt söker en meningsfull tillflyktsort med din älskade, en semester som betyder mer än bara flykt från vardagen, vågar vi lova att detta blir en djup meningsfull och långsiktig kärleksinvestering. Vi välkomnar såväl nybörjare som par som redan har påbörjat sin tantriska resa.

Missa inte er chans att skapa ett oförglömligt kapitel i er kärlekshistoria. Anmäl er till vår Couples Retreat i Dalarna idag och låt er kärlek få blomma mitt i vår romantiska natur i Stjärnsund.

Varsam guidning och inspiration av Janie och Fredrik, som gifte sig hemma i detta hem 2022. De är två inspirerande och erfarna tantralärare som träffades när de båda undervisade på Ängsbacka Tantrafestival. Här får ni en hel helg av hjärtöppnande möten och sårbarhet i deras vackra hem i Stjärnsund (Sverige) i södra Dalarna, 2,5 timmar från Stockholm (närmaste tågstation är Hedemora, hämtning kan ordnas mot en avgift).

Tillsammans har de arbetat med hundratals par under flera workshops och världsvida festivaler och retreats. År 2023 organiserade och ledde de till och med sin första Tantra-festival i södra Frankrike tillsammans med ett team av 9 lärare och nästan 100 deltagare.

Här är vad du kan förvänta dig

♥ Dyk djupare in i Tantra för en 3 dagars helg med din partner (nybörjare är absolut välkomna)

 

♥ Grunder i medveten beröring

♥ Röst, rörelse och andetag för djupare kontakt

♥ Lära er medvetna kommunikationsverktyg att ta hem

♥ Integrera Tantriska principer

♥ Utforska Tantriska kärleksritualer/meditationer i praktiken för ökad sensualitet och sexualitet

♥ Få klarhet i era gränser, behov och er längtan och hur ni kommunicerar dem

♥ Inspirerande sång och livemusik med Fredrik och Janie

♥ Många magiska ögonblick -Se vår hemsida för mer information www.comealittlecloser.se

6 skäl att gå vår parretreat

#1

Kärlek har ingen ålder, känner ingen tid. Det spelar ingen roll hur gammal du är och hur länge ni har varit i relation. Vi har haft par som kommit till våra retreater som har varit tillsammans i så lite som 3 månader och så länge som 42 år. Innerst inne längtar varje par efter att fördjupa sin relation och släppa allt som är i vägen för att tillåta mer kärlek, kontakt och njutning att flöda mellan dem.

#2

Att träffa andra par. Att lyssna på deras kärlekshistoria, deras utmaningar och deras firanden kanofta kännas befriande och att vi inte ensamma i våra unika mönster. Att inse hur lika vi alla är och att se varandra som inspirationer av kärlek. Att ofta bara bevittna ett annat par i deras process kan ge dig så många oväntade insikter.

#3

Lär dig om Tantra i en trygg miljö med professionella lärare, som har gått på den tantriska vägen i många år och som har arbetat med massor av par. Vi vill träffa dig där du är och bjuda in dig till en plats där du kan utforska mer om dig själv och din partner. Nybörjare är mycket välkomna och alla frågor, tvivel och eventuella rädslor är en gåva för gruppen och för oss.

#4

Lär dig enkla och ändå kraftfulla relations- och kommunikationsverktyg för att kunna skriva den kärlekshistoria du önskar. Ofta fastnar vi i tidigare relationssår, loopar in i ohälsosam dynamik och vet helt enkelt inte hur vi kan skriva om våra gamla berättelser om oss själva och vår relation. Under parretreaten kommer vi att se till att ni får känna på mer lekfullhet, mer medveten beröring & mer hjärtkontakt som ni kan ta hem in i er nya kärleksfulla vardag.

#5

Sakta ner och landa in i mer njutning. Kom ur gamla mönster och vårat mind och in i kroppen. Hitta ny inspiration för er kärlek om och om igen, hitta sätt att få mer kvalitetstid med varandra eller kanske lära er nya sätt att våga dela sårbara, obekväma sanningar och ändå bli mött i närvaro och kärlek av din partner.

#6

Prioritera din kärlek. Precis som ditt arbete, dina barn, dina fritidsintressen och att hitta tid att fixa bilen … ert förhållande behöver lika mycket närvaro och uppmärksamhet för att kunna utvecklas tillsammans som ett par. Föreställ dig hur ditt förhållande skulle se ut om du både fick utrymme och tid att utforska er kärlek med mer levande färger och läckra smaker och mer meningsfulla och magiska stunder som du kan bygga på att veta att du har en solid grund i tillit och respekt för var och en

Mer praktisk Information om Retreaten:

  • Få ännu mer klarhet om en Tantrisk Par retreat är något för er så registrera dig genom att boka ett 20 minuter GRATIS samtal med oss
  • Du kommer att dela denna transformerande kärleks-resa med 4-5 andra par.
  • Vi är en 2 timmars bilresa från Stockholm (Arlanda). Retreatcentret är beläget i Stjärnsund, en liten drömliknande by omgiven av en fantastisk natur… mosiga skogar, en vedeldad bastu och en solnedgångsutsikt från vår trädtoppsplattform över sjön väntar på dig.
  • Det totala priset för den 3 dagar långa retreaten är 14 800 SEK per par, inklusive läckra veganska/vegetariska måltider och mysigt boende i ett av våra gästrum med 2 delade badrum.
  • Ytterligare privat boende som vårt romantiska Tiny House och vår lyxiga Spa Villa vid sjön är tillgänglig och kan bokas separat via airbnb (först till kvarn)
  • Återbetalningspolicy: Du har möjligheten att lägga till en återbetalningsförsäkring när du bokar dina retreatbiljetter genom Nortic biljettssystem* (vänligen läs deras villkor). Annars är din reservationsavgift på 5 000 SEK per par, ej återbetalningsbar. Återstående belopp på 9 800 SEK per par måste betalas senast 4 veckor före retreatens start.
  • På grund av den lilla gruppen är avbokningar inom 4 veckor före retreaten ej återbetalningsbara.
  • Vi kan diskutera din perfekta ekonomiska lösning under vår videosamtal.

REGISTRERA DIG FÖR RETREATEN:

Skicka ett meddelande till oss via fb eller ett mail så kan vi avtala en tid för att prata med varandra eller skicka eventuella frågor till oss >>> mail@fredrikswahn.se eller janie.tantramama@gmail.com

Du kan också boka tid för ett GRATIS 20 min Videosamtal med oss här nedan:

www.romanticnatureresort.se Registreringen är klar när vi fått den första betalningen på 5000 sek per par för registreringen. Det återstående beloppet på 9800 sek måste betalas minst 1 månad innan retreatens start.

BETALNING

Helst betalar ni totala beloppet 14800 SEK via biljettlänken som finns i FB-eventet eller via SWISH till Fredrik Swahn AB 123-198 44 75 eller för internationella betalningar.

SE18 6000 0000 0006 4318 4422 & BIC HANDSESS.

Vänligen ange ditt namn och datum för retreaten i betalningsinformationen. Ni kan också kontakta oss för specialfaktura för företag då tillkommer moms, 12/25%.

JA, vi vill boka ett GRATIS 20min samtal med er 070-7878156

SCHEMA

Fredag

15:00 – 17:00* Tidig ankomst tillgänglig för bastu och naturpromenader

17:00 – 18:30 Incheckning i rummen

18:30 – 19:30 Middag & Delning

19:30 – 20:00 Öppningscirkel med livemusik

20:00 – 21:30 Workshop 1

Lördag

8:00 – 9:00 Morgonpractice med livemusik och dans

9:00 – 10:00 Frukost & Delning

10:00 – 10:30 Paus

10:30 – 12:30 Workshop 2

12:30 – 13:00 Paus

13:00 – 14:00 Lunch & Delning

14:00 – 16:00 Fri tid för naturvandring, bastu och kramstund med din partner

16:00 – 18:00 Workshop 3

18:00 – 18:30 Paus

18:30 – 19:30 Middag & Samling

19:30 – 20:00 Paus

20:00 – 22:00 Workshop 4 :: Tantrisk ritual för par

Söndag

8:00 – 9:30 Försiktig morgon practice (massage)

9:30 – 10:00 Morgonsnack (smoothie och chiabowl) & Delning

10:00- 11:30 Workshop 5

11:30 – 13:00 Brunch & Delning

13:00 – 14:00 Karma-Städning och Utcheckning av rum

14:00 – 15:00 Avslutningscirkel

Valfri Extra natt möjlig för en mjukare ankomst eller integreringstid

 

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Du har möjlighet att lägga till en återbetalningsförsäkring när du bokar dina biljetter via Nortic biljettsystem* (läs deras villkor)

Annars er din bokningsavgift på 5000 SEK per par ej återbetalningsbar.

Resterande belopp på 9800 SEK per par måste betalas senast 4 veckor innan retreatens start. På grund av den exklusiva, lilla gruppen, kan eventuella avbokningar 4 veckor innan starten ej återbetalas.

Vi kan prata om din perfekta ekonomiska lösning i vårt intro-samtal.

Helgens struktur

Fredag: Landning i hjärtat

När du anländer, ta ett djupt andetag och låt den lugna miljön och naturen jorda dig. Dagen handlar om hjärtöppnande upplevelser, och bjuder in dig att omfamna din känslomässiga och andliga kontakt med dig själv och din partner. Vi samlas runt middagsbordet i det mjuka skenet av levande ljus, för en härlig vegetarisk eller vegansk hemlagad måltid, ackompanjerad av Fredriks livemusik som ger en vacker, själfull inramning till kvällen. Medan elden flimrar i bakgrunden kommer Janie att guida dig genom övningar som uppmuntrar er att sakta ner tillsammans och öppna upp för att känna landa i era hjärtan. I detta trygga rum får du dela med din partner och det leder ofta till tårar av uppskattning, glädje såväl som sorg och lättnad. Allt är välkommet – hela du är välkommen!

Lördag: En dag av förvandling

På lördag höjer vi energin och väcker dina sinnen medan vi dansar och sjunger i morgonsolen. Detta blåser liv i din kropp och själ och sätter tonen för en dag av personligt växande. Du kommer att utforska effektiv kommunikation, både verbal och icke-verbal, vilket förbättrar din förmåga att få kontakt med din partner på en mycket djupare nivå och ofta lämnar får vi lämna vår komfortzon bakom oss. Efter en uppfriskande morgon har ni tid att koppla av i naturen och kanske ägna er åt en lugnande bastu och ett uppfriskande hopp i sjön. Eftermiddagssessionerna fokuserar på mer fysisk kontakt, utforskande av medveten beröring och, ibland, använder vi rep för att skapa en unik möjlighet för hållande och avslappning. Dagen avslutas med en hängiven tantrisk ritual som ytterligare fördjupar den andliga kopplingen mellan dig och din partner.

Söndag: Integration och reflektion

Söndag är din dag för integration och reflektion. Det börjar varsamt med en underbar massage av varandra. Vi fortsätter ofta med mjuka andningsövningar som guidar dig till djupare självmedvetenhet. Att dansa och sjunga tillsammans i närvaro låter oss fortsätta att utforska vår inre värld. I detta skede vågar vi ofta dela ännu mer sårbart och verkligen känna kraften av att bli bevittnade och hållna i så mycket kärlek av resten av gruppen. Fredrik och Janie kommer att dela med sig av sina personliga tips om hur vi håller den tantriska magin vid liv i vardagen.

Rekommendation

Testimonials från vår Par-retreat i dec 2022 på Svenska och Engelska

Marie och Johanna pratar om parets retreat i april 2021 på svenska.

Frida och Preben delar med sig av sina erfarenheter vid par retreatet i april 2021 på engelska.

Madeleine berättar på engelska om sin upplevelse vid parretreatet den 22 januari.

Kerstin & Patrik berättar om sin upplevelse av par retreaten den 22 mars och hur det gav dem en mer solid grund för starten av deras förhållande.

Vi är här för att inspirera dig hur vackert och häpnadsväckande ett engagerat förhållande kan vara. Vi är glada över att välkomna dig till vårt hem och våra hjärtan.

Kärlek,

Janie & Fredrik