Skip to main content

Tantra för Par – Meny

Välkomna att ta er relation till nästa nivå och dyka djupare in i Tantrans värld. Följ vår online resa där vi tar er med på 7 interaktiva, sensuella, tantriska möten, från ert egna sovrum.

Med förinspelade interaktiva videor, som är enkla att följa får ni tillgång till så mycket mer njutning, kontakt och intimitet för varje avsnitt.

Denna tantriska ritual i två delar är utformad för att fullt ut hedra din partner och att väcka gudinnan inom henne och hennes Yoni. Ni kommer att kunna skapa en kontakt på en mycket djupare nivå som par / älskande och känna ännu mer vördnad och kärlek för varandra.

Utforska konsten med medveten beröring under er Yoni Massage Ritual och ge din partner ren närvaro, mjukhet och mer njutning.

Lingam Massage

Denna Lingam-massage är för dig som vill ägna 60 minuter åt att beröra, hänge, hedra och njuta av din partners penis på ett sätt du aldrig förr upplevt.

Lär dig mer än 15 olika rörelser och grepp genom att lyssna på ljudfilen medan du masserar din partner. Du kan stoppa ljudet när det känns bra för dig och lyssna på dem tydliga och lätta att följa med instruktionerna, via hörlurar medan din partner kan slappna av och ändå vara i djup kontakt med dig i dina kärleksfulla händer.

Vi öppnar dörrarna till vårt vackra hem för 3-5 par i Stjärnsund (Dalarna)

Det här är en unik möjlighet för er att tillsammans satsa på och utforska er kärleksrelation. Att hitta tillbaka till närhet, passion och känna hur liknande utmaningar så många andra par också har. Allt i trygg hemmiljö, där du bara interagerar med din partner.

Få 1: 1 professionella coachingsessioner som tar dig och din partner från att överleva till en levande och kärleksfull relation igen.

Våga kommunicera, få verktyg att vara sanna och hitta tillbaka till mer närhet och ärlighet, njutning, drömmar tillsammans igen. Skapa er unika relation utifrån dem ni är idag, så att er kärlek kan flöda. Boka ert GRATIS intro-samtal.