Skip to main content

Tantra för par – Våra erbjudanden

Professionell parcoaching och kroppsarbete

Få 1:1 privata coachningssessioner och/eller karosspass som tar dig och/eller din partner från att överleva till att blomstra.

Skriv om din berättelse kring kärlek, sexualitet och din relation. Skapa din unika behållare för att din kärlek ska blomstra.

Läs mer

Tantra Par Retreats i Sverige (nära Stockholm)

Vi slår upp dörrarna till vårt vackra hem för 3-5 par i Stjärnsund, Sverige.

Det här är en unik inbjudan att utforska och utöka ert förhållande och kärleksliv, att skriva om bemyndigande berättelser kring intimitet och att utnyttja er högsta nöjespotential som ett par.

Läs mer

Tantra Onlinekurs för par

Vi bjuder in dig att förvandla din relation och dyka djupare in i Tantras värld. Följ med på vår onlineresa där vi tar dig med på 7 läckra tantriska dejter från bekvämligheten av ditt eget sovrum.

Med enkla att följa förinspelade videor kommer du att låsa upp mer nöje, anslutning och intimitet med varje tantriskt datum.

Läs mer

Yoni Massage & Goddess Ritual Online-kurs

Denna tvådelade tantriska ritual är designad för att till fullo hedra din partner och för att väcka gudinnan inom henne och hennes Yoni.

Du kommer att kunna ansluta på en mycket djupare nivå som ett par/älskare och föra in mer helighet i ditt förhållande. Utforska konsten att medveten beröra under Yoni Massage Ritual och ge din partner ren närvaro, mildhet och mer njutning.

Ja & mer tack

Lingam Massage Onlinekurs

Denna Lingam-massage är för dig om du vill ägna 60 minuter åt att dyrka, vårda och njuta din älskares penis som aldrig förr. Lär dig över 15 olika slag genom att lyssna på ljudfilen av hög kvalitet samtidigt som du masserar din partner samtidigt.

Du kan stoppa ljudet när det känns bra för dig och helst lyssna på instruktionerna via hörlurar medan din partner kan slappna av helt i dina kärleksfulla händer.

Ja & mer tack