Skip to main content

OM JANIE PETERSEN & FREDRIK SWAHN

Om Janie

Janie är en professionell Tantrisk Relations Coach och hon älskar att dela sin passion för Tantra inom alla delar av livet. Hon brinner för att skapa trygga ”rum” för par att växa och utvecklas i.

Oavsett om du är helt ny inom Tantra eller om du har varit på den här resan ett tag kan Janie ta dig med på en transformerande och livsförändrande resa där du kommer att lära dig många tantriska verktyg för hur du kan känna dig mer levande och hemma i din egen kropp, i djup, nära kontakt med din partner och kunna hitta er högsta njutningspotential.

Janie har certifierats av Layla Martin efter mer än 650-timmars sex-, kärleks- och relationscoaching-certifiering 2019. Hon har drivit sin online verksamhet som heter Tantra Mama i flera år, där hon lär föräldrar hur man kan uppfostra barn i en kropps- och sexpositiv miljö.

Janie förmedlar sin passion för liv och kärlek vart hon än är och har ett sätt att få kontakt med människor på djupet med sitt öppna hjärta.

”Låt lusten att prova vara starkare än rädslan för att misslyckas.”

Fredrik Swahn är en professionell artist med över 25 års erfarenhet, certifierad röstcoach efter studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och en mycket omtyckt och inspirerande workshopledare.

Han är passionerad för att våga vara i nuet och i kontakt i alla dess former. Han är skivartist och sångcoach, entreprenör, producent, föreläsare och har också fostrat 4 barn.

Fredrik har bildat och lett olika mansgrupper och tantriska par-retreats över hela Sverige. Han har varit på den tantriska vägen i 20 år.

Fredriks gåva märks inte minst i hans levande musik som inspirerar deltagarna att öppna upp tillsammans för mer sårbarhet, närvaro och autenticitet genom ljud, andetag, rörelse och kontakt.

"Moan your prayer" Musicvideo with Fredrik & Janie from Stjärnsund